top of page

DE organisatie voor begeleiding bij (o.a.) thuisstudie. 

Visie De masseurs van Nederland zijn deskundige professionals binnen hun vakgebied.

 Missie Aan de voorkant de student masseur begeleiding bieden die zich bekwamen door middel van (o.a.) thuisstudie, maar aan de achterkant begeleiding bieden aan de masseur in hun carrière perspectief.

"Inspiratie, motivatie, passie en ontwikkeling"

Aan de voorkant begeleiden wij, door middel van ons groot scala aan "Theorie Online" lessen, de studenten die gekozen hebben tot een deels thuisstudie en zich tot een professionele masseur willen ontwikkelen. 

Het belang inzien van het NGS-diploma met de daarbij behorende licentie. 

Daarnaast bieden wij voor deze studenten diverse bijscholingen aan als zij behoefte hebben om meer te oefenen in de praktijk voordat zij opgaan voor hun praktijktoetsing.

(En iedere andere student die hier behoefte aan heeft.)

Maar daar houdt het niet op. Aan de achterkant hebben wij onze begeleidingstrajecten. Deze zijn voor iedere masseur. Het stellen van vragen,  een-op-een advies van de begeleider, op zoek naar een passend carrière perspectief. Hierbij denkend aan verbredende cursussen bij diverse opleiders in Nederland. Liefst aangesloten bij de NGS.

Of iets anders passends puur voor jou. Soms past jouw wens niet in een bepaald hokje. 

 

Als dit is waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan voor meer informatie en/of om je aan te sluiten bij onze groeiende groep enthousiaste, beginnende, masseurs.

www.demassagebegeleider.nl 

Mailen kan naar:     vraag@demassagebegeleider.nl 

The massage coach_10_8.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
bottom of page