HELP!! Kerststress te lijf!!!!

Ik MOET nog een kerstboom halen.

Ik MOET nog een kerstdiner voorbereiden.

Ik MOET nog de boodschappen doen.

Ik MOET nog cadeautjes kopen.

Laat je vooral niet gek maken door wat jij denkt je allemaal nog moet doen, of wat andere van je verwachten te doen.

Maak een lijstje met al je “moet” dingen en kijk daarna wat echt nodig is. Ga de kerststress te lijf met een massage!

 

# Zorg als eerste eens goed voor jezelf!

Hoe kan je nou echt iets voor een ander betekenen als je zelf niet lekker in je vel zit? Je heb de neiging om voor anderen iets extra’s te doen. Is natuurlijk erg mooi en past prachtig in de “kerstgedachte”. Alleen mensen in je omgeving zitten er niet op te wachten dat je gestrest bent en daardoor vatbaar bent voor ziektes. Voel je de stress opkomen maak dan even tijd voor dat boek op de bank, of een ontspanningsmassage!

 

# Kerstfeest is gezelligheid en ontspanning.

Kerstfeest zou in het teken moeten staan van plezier en ontspanning, helaas geldt dit niet meer voor iedereen. Loop jij gestrest rond, grote kans dat de andere in je omgeving dit van je overnemen. Niet echt de mooie “kerstgedachte”. Ga daarom ook bewust op zoek naar je ontspanning en boek die massage. Een hotstone massage is in deze koude tijd ook een echte aanrader.

Tip: Vraag om hulp! Mensen willen je graag helpen om het tot een fantastische kerst te laten worden.

 

#” Ik heb toch echt geen tijd voor een massage!”

Nog meer een reden om wel een massage te boeken. Je massage therapeut zal je binnen no-time van dat opgejaagde gevoel af kunnen helpen, waardoor alles wat meer op zijn plek valt. Ineens zie je wel dat perfecte kerstcadeautje of het juiste recept voor bij het kerstdiner. Daarbij heb je veel meer energie om optimaal van al het  moois te kunnen genieten.

 

# Er gaat weer een lichtje branden.

Ja in je hoofd en niet in die kerstboom. Dat is wat er gebeurd als je een massage ondergaat. Alle tollende gedachten komen tot rust na de ontspanningsmassage. Je weet ineens precies hoe je alles wil regelen en heb vervolgens ook de energie om het te laten gebeuren. Vol vertrouwen kan je de komende kerst gaan aanpakken.

 

# Het geheim ontdekt?

Als jij eenmaal dit geheim ontdekt heb, deel dit dan!! Bij heel veel mensen gaat het erom om veel geld uit te geven aan het perfecte diner of cadeau. Wat totaal voorbij gaat aan de “kerstgedachte”. Geef jij je ervaring eens weg in de vorm van een massage cadeaubon onder de boom. Laat mensen ervaren wat jij ervaren heb! Het gevoel van ontspanning om de wereld weer aan te kunnen is goud waard.

 

# Hoe en waar?

App of mail naar Contour Massage en haal dezelfde dag nog je cadeaubon op!

 

                                                               

 

                                                                 “Merry Christmas”

© 2016 by Contour Massage

KVK 66568595  - Rekening nr: NL65 INGB 0007 4149 85 - BTW NL002089086B03

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon