top of page

Sport masseur
Wellness masseur
Docent masseur

 

Hoi, ik ben uw masseur Suzanna. 

Geboren in 1981 te Amsterdam. Ik heb drie opgroeiende jongens en wij wonen in het heerlijke Nieuw-Vennep. Verder ben ik een open en gezellige vrouw die veel voldoening uit het vak haalt.

 

Na een geschiedenis van zelf veel gesport te hebben en in 1992 kennis gemaakt heb met het vak "massage", is het in 2011 weer enorm gaan kriebelen. Ik wilde gaan masseren en heb toen de vak opleidingen gevolgd.

In 2011 opende ik de deuren van mijn praktijk aan (in) huis.

Het geven van een massage doe ik met passie en plezier. Mensen laten ontspannen en/of met spierproblemen kunnen helpen, vind ik ontzettend leuk.

Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik onder andere  volgen van diverse cursussen, webinars en opleidingen. 

Ik kan gewoon zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. 

Suzanna Huijerman eigenaar en masseur van Contour Massage

Als NGS geaccrediteerd sportmasseur kan ik jou als sporter (amateur, semi-professional als professioneel) behandelen. Zowel op massage gebied, elastisch tapen en adviseren in eventueel herstellende oefeningen.

Naast sportmassage geef ik diverse wellness en klachtgerichte massages.

 

Ik ben aangesloten bij de Wkkgz en WTZA, wat aangeeft dat ik klachtgerichte massages geef en zorg dat alles geregistreerd wordt door middel van een persoonlijk dossier en dat de kwaliteit gegarandeerd en controleerbaar is. Daarbij ben ik uiteraard verzekerd.

Om een massage te boeken kan je gebruik maken van het online boekingssysteem. Je kan 24/7 een massage boeken en je kan zien wanneer er nog tijdstippen vrij zijn. 

Buiten de praktijk geef ik les in het vak massage. Als zzp'er ben ik momenteel verbonden aan een opleidingsinstituut waar ik diverse massage cursussen geef. Daarnaast ben ik werkzaam binnen de NGS (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellness massage). Hier mag ik mij bemoeien met 

de kwaliteit van toetsing en het niveau van de toekomstige sport- en wellness masseur. 

Ook ben ik bezig met het schrijven van eigen bij- en nascholingen en cursussen.

Kijk rustig rond op de website. 

Mocht je meer informatie willen hebben of nog vragen willen stellen,

ben ik bereikbaar via de mail of app?

 

Mag ik je van harte uitnodigen voor een massage?

Hopelijk tot ziens en groet,   

 

 

SuzannA💆‍♀️ 

U9VuSNucSaCJNAfFKvUrdw_thumb_41b3.jpg
Praktijk ruimte van Contoir Massage
bottom of page