top of page

Recensies

" Suzanna kan erg goed probleemgebieden vinden en aanpakken (niet te hard, maar ook niet te zacht). Ze kijkt echt goed wat er bij jou past en daardoor heel persoonlijk, ontspannen & gezellig! Zeker een aanrader!!" 

                         ~ B. M-S ~

" Top massage!!!!"    ~A.G.~

" Hele fijne massage; niet te hard en niet te zacht, precies wat ik wilde. En leuk persoonlijk contact tijdens de massage!" 

                       ~ C.M. ~

" Na een paar gruwelijk goede massages kan ik weer over mijn schouder kijken, waar het eerst helemaal vast zat. Massage samen met fysio doet dan echt heel goed."

         ~ P.S~

" Ik ben vandaag bij Suzanna geweest voor een rug massage en ik vond het heerlijk. Was totaal ontspannen en van de wereld en dan geniet ik echt van een massage!! Over 4 weken weer een afspraak gemaakt. Nu al weer zin in om te gaan. Ik zou zeggen; maak een afspraak echt TOP."

        ~M-J.C.~

" Vandaag een rug, nek en schouder massage gehad van Suzanna. Feilloos wist ze haar vingers op knopen te leggen waarvan ik wist dat die er zaten, maar daarnaast bleken er nog meer aanwezig te zijn die ze "even" mee nam. Toen ik van de tafel stapte wist ik dat ik door een vakkundige masseuse onder handen ben genomen. Absoluut een aanrader dus. Suzanna, bedankt en tot een volgende keer." 

         ~ J.W. ~

" Heerlijke massage gehad van de beste masseur die ik ken. Ik ben weer als nieuw."

                                                  ~ M.W.~

" In de laatste weken voor de schoolvakantie slaat de vermoeidheid toe, ook bij de leerkrachten. Juf Suzanna van groep 8 vond dat daar iets aan gedaan moest worden. Ze kwam daarom afgelopen donderdag naar school met een massage stoel om de nek, schouders en de rug van de leerkrachten los te maken. Alle leerkrachten kregen in hun pauze een behandeling op de massage stoel. En konden daarna weer ontspannen aan het werk! Een prima initiatief zo aan het einde van het jaar. Juf Suzanna heeft naast haar werk op school ook een eigen massagepraktijk"

           ~ School ~

" Professioneel en gezellig tegelijk. Een aanrader om te ervaren! Gewoon doen."

                      ~ L. B-S.~

" Zou ik Contour aanraden bij een ander? Zeker wel! Het gemak van de 10-rittenkaart is super en kan gedeeld worden (liever niet te veel) met mn partner. De persoonlijke aandacht met oog voor balans van het hele lijf is top."

    ~ S.S.~

Recensies komen van de FB pagina van Contour of via de mail/app.

bottom of page