Stoel massage

 

 

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel.  De massage versoepelt de spieren en gewrichten en helpt bij stress en vermoeidheid.

De stoelmassage is een perfect middel om werknemers gezond en fit te houden. Nodig je masseur daarom uit op kantoor, elders op locatie of gewoon lekker thuis!

 

STOELMASSAGE IS GOED BIJ:

  • stress

  • rsi

  • vermoeidheid

  • hoofdpijn

  • schouder-, rug- en nekpijn

  • fysieke klachten door een slechte werkhouding

 

Een stoelmassage is een korte maar effectieve massage aan hoofd, schouders, nek, armen, handen, rug en heupen die speciaal is ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken. Dit leidt vaak tot spanning en stijfheid in de spieren, meestal in de nek en schouders en kan op den duur bloedsomloop stoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn of RSI veroorzaken.

 

Stoelmassage en de massagestoel zijn ontwikkeld om op locatie een massage te geven. De massage wordt door de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie en duurt 15 minuten.
Een stoelmassage kan eigenlijk overal en kan voor particuleren laagdrempelig zijn omdat men niet uit de kleren hoeft om toch een massage te kunnen ontvangen.

Regelmatige massages ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt uw gevoel van welzijn ten goede.

 

Voor particulieren: Bijvoorbeeld; voor harde werkers, filerijders en gamers. U hoeft de deur niet uit, wij komen naar u toe. Een korte onderbreking en u bent weer fit. Uiteraard ben u ook welkom in de praktijk.

 

Voor bedrijven: Op de werkplek, op vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen of congressen. Ook voor u als werkgever heeft het enorme voordelen. Een regelmatige massage gaat ziekteverzuim en RSI/CANS tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit ten goede.

Tarieven (Bedrijfs) Stoelmassage:

Particulieren:

30 minuten €35,- 

Bedrijven:

15 minuten €20,- (per klant)         

60 minuten €55,- (per 3 klanten)

 

Voor reiskosten wordt 0,25 ct per km doorberekend (dit geldt niet voor bedrijven/particulieren in een straal van 5 km rond Nieuw-Vennep)

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 by Contour Massage

KVK 66568595  - Rekening nr: NL65 INGB 0007 4149 85 - BTW NL002089086B03

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon