top of page

Hotstone massage

Dit is echt DE massagevorm voor de koude dagen.

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 tot 50 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

 

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. 

 

Warmte en ontspanning

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de je rug of benen neergelegd worden. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Liggen de stenen op je rug, behandel ik eerst je benen en uiteraard ook andersom. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.

Dit is extra effectief.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

 

Deze massage wordt over het algemeen over het gehele lichaam uitgevoerd. Heb je andere wensen dan hoor ik dat graag.

Maak hier je afspraak

Als je een afspraak wilt inplannen, klikt je op de bovenstaande link.

Hierbij is eenmalig registreren nodig.

Graag verwijs ik je naar de  algemene voorwaarden en huisregels.

IMG_4196.jpeg
bottom of page