top of page

Week van de werkstress!!

Een derde van het werk gerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. Alarmerende feiten, want werknemers die veel werkstress ervaren zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim.

 

Ik help je als NGS-masseur daarbij. Een massage kan stress verlichten. Het kan mensen weer het gevoel geven om ontspannen te zijn.

 

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.  Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

 

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

 

Veilig en verantwoord

Vanuit de branche-organisatie voor 5.000 masseurs, het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS) is een leidraad ontwikkeld die mij helpt om jou op een veilige manier en in verantwoorde omgeving te kunnen masseren.

Er gelden echter twee voorwaarden:

  • Je dient van te voren een afspraak te maken

  • De masseur stelt je vooraf een aantal vragen om te bepalen of je geen klachten hebt.

 

Je bent er dus zeker van dat je in een veilige omgeving terecht komt!

 

Kortom maak vandaag nog een afspraak.

"Maak hier uw afspraak" 

(Als u een afspraak wilt inplannen, klikt u op de bovenstaande link.

Ik vraag u zich eenmalig te registreren.)

Graag verwijs ik u naar onze algemene voorwaarden en huisregels.

Werkstress 6.png
Werkstress 5 (1).png
Untitled.jpg
bottom of page